Η Selena Gomez αγκαλιάζεται με διάσημο σταρ και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Τι συμβαίνει στη ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας;

Το παρελθόν της Selena Gomez είναι πλούσιο. Τουλάχιστον στο κομμάτι των προσωπικών της, όλοι ξέρουν αρκετές εξελίξεις, ακόμα και να μην ασχολούνται τόσο μαζί της. Με τη δημοφιλία της να έχει εκτοξευθεί σχεδόν από την πρώτη της εμφάνιση, βέβαια, αυτό δεν είναι και κάτι παράλογο που συμβαίνει.

Η τραγουδίστρια έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στον τομέα του τραγουδιού αλλά και της υποκριτικής, ωστόσο, περισσότερο έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με τις σχέσεις της. Θυμάσαι πόσες φορές έχεις ακούσει με κάποιον τρόπο για όλα όσα συνέβαιναν με τον Justin Bieber; Οι περιπτώσεις είναι ξεκάθαρα πολλές.




Η Selena, λοιπόν, για πολλά χρόνια είχε σχέση με τον σταρ, μια ήταν μαζί, μια χώριζαν, ώσπου ήρθε και η τελική ρήξη στη μεταξύ τους αλληλεπίδραση. Εκείνος παντρεύτηκε τη Hailey Baldwin Bieber και εκείνη εστίασε περισσότερο από ποτέ στον εαυτό της.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται ότι της έκανε πολύ καλό. Ανανεώθηκε σε κάθε επίπεδο, κυκλοφόρησε νέα τραγούδι, έβγαλε από μέσα της όσα την προβλημάτιζαν και πλέον είναι σε μία φάση που μόνο θετικές εξελίξεις βλέπουμε στη ζωή της.

Πρόσφατα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία φωτογραφίζεται αγκαλιά με έναν διάσημο σταρ, αλλά… δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved