Αυτό είναι το αγόρι της Taylor Swift και είναι ένας κούκλος (photo)

Τι κι αν… κρύβονται, εμείς τα μάθαμε όλα!

Μετά από πολλές προσπάθειές της η Taylor Swift να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, αποκαλύφθηκε το αγόρι της και δεν είναι άλλος από τον Joe Alwyn. Οι θαυμαστές τους δεν γνωρίζουν πολλά για τη σχέση τους και την καθημερινότητά τους, ωστόσο υπάρχουν δείγματα που προδίδουν τη σοβαρότητα της σχέσης τους.

Η σχέση τους μοιάζει να είναι σοβαρή, ακόμη κι αν δεν είναι παντρεμένοι-από όσο γνωρίζουμε- σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Σύμφωνα με το Us Weekly, η Taylor και ο Joe έχουν συζητήσει επί του θέματος. Η pop star είναι πολύ ενθουσιασμένη και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είναι έτοιμη. Επίσης, τον Μάρτιο του 2020 μια πηγή ανέφερε πως έχουν μιλήσει για γάμο αλλά δεν έχουν κάποια ημερομηνία στο μυαλό τους.

Λοιπόν όμως, ποιος είναι ο Joe Alwyn; Να σου πούμε πως μεγάλωσε στο Λονδίνο και έχει πτυχίο υποκριτικής από το «Royal Central School of Speech & Drama». Συμμετείχε στο πολεμικό δράμα του 2016 «Billy Lynn's Long Halftime Walk». Επίσης συμμετείχε στη ταινία του 2018 με τίτλο «The Favorite» και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Hulu.

Πριν ακόμη συναντήσει την Taylor είχε βρεθεί σε κοινή φωτογράφιση με την Gigi Hadid.

Σίγουρα εκείνο που πρέπει να μάθεις είναι πως είναι τραγουδοποιός και μάλιστα συμμετείχε στη σύνθεση του «Folklore» και του «Evermore» της Taylor.

Και ναι, εκείνο που δεν πιστεύαμε με τίποτα είναι πως ο Joe και η Taylor είναι ζευγάρι από το 2017. Όπως αναφέρει μια αποκλειστική πηγή στο The Sun, οι δυο τους συναντήθηκαν τον Μάιο του 2017 και έκτοτε ερωτεύτηκαν παράφορα. Και τέλος, ποιος τους γνώρισε; Φαίνεται πως η Emma Stone είναι η υπαίτια του love- story τους αφού όπως αναγράφεται και στο Seventeen, Joe και Emma ήταν συμπρωταγωνιστές σε ταινία όταν εκείνη θεώρησε πως είναι το ιδανικό αγόρι για την Taylor.



Βρες στη gallery φωτογραφίες του κούκλου Joe.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved