Κάτι περίεργο συμβαίνει στο πρόσωπο της Ariana Grande

Τα χαρακτηριστικά της σαν να είναι κάπως διαφορετικά...

Η Ariana Grande είναι ένα πανέμορφο κορίτσι. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι τέτοια που παραπέμπουν περισσότερο σε αυτά ενός μοντέλου, εξ ου και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η σταρ αποτελεί εξαιρετικό καμβά για οποιαδήποτε φωτογράφιση.

Τα στοιχεία της εμφάνισής της είναι πολύ ραφιναρισμένα. Φυσικά, όταν είσαι στον χώρο της showbiz, πόσο μάλλον στην κλίμακα της Ari, η έμφαση στην ομορφιά και στην μόδα είναι πολύ βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς σου.

Αν και πάντα, λοιπόν, η τραγουδίστρια εμφανίζεται πολύ εντυπωσιακή και συνήθως φουλ μακιγιαρισμένη, πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία της σε μορφή story, στην οποία συνέβαινε κάτι πολύ περίεργο.




Η Ariana έχει τραβήξει μία selfie του εαυτού της, αλλά το πρόσωπό της σαν να είχε κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάποια επέμβαση ή αν απλά φταίει το φίλτρο, αλλά, όταν δεις τη φωτογραφία για την οποία μιλάμε, σίγουρα θα εντοπίσεις κι εσύ τη διαφορά.

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι τα φίλτρα μπορούν να αλλάξουν πολύ την εικόνα σου, όμως, και πάλι τέτοια διαφορά αναπόφευκτα μας έβαλε σε υποψίες και μας προβλημάτισε σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία για την οποία μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved