Kylie Jenner: Οι photos με μαγιό που ξεπέρασαν τα 5,5 εκ. likes σε 9 ώρες

Τι άλλο θα κάνει πια αυτό το κορίτσι;

Η Kylie Jenner και οι σέξι φωτογραφίες είναι δύο όροι που πηγαίνουν μαζί. Δεν είναι μυστικό ότι το sexiness της μικρής Jenner είναι άφθονο. Ακόμα και να μην την ακολουθείς, μία βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram είναι κάτι πέρα από αρκετή για να καταλάβεις ότι το κορίτσι αυτό αγαπάει πολύ αυτές τις πόζες.

Οι ανανεώσεις των αναρτήσεων στο προφίλ της είναι πολύ συχνές. Η Kylie είναι χρόνια πια μία από τις πιο επιτυχημένες influencers του πλανήτη, με ένα της post να κοστολογείται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Αν σκεφτείς, βέβαια, ότι το Instagram της μετράει 219 εκατομμύρια followers δεν είναι να απορείς. Προφανώς και όλα τα brand θέλουν να έχουν έστω και την παραμικρή αναφορά. Γιατί ξέρει ότι μετά οι πωλήσεις του θα εκτοξευθούν.




Σε κάθε περίπτωση, αυτήν τη φορά, μία ανάρτηση της Kylie στάθηκε αφορμή οι χρήστες της διάσημης πλατφόρμας να βρεθούν σε πανικό. Μέσα σε μόλις 9 ώρες, η δημοσίευση ξεπέρασε τα 5,5 εκατομμύρια likes και θα καταλάβεις τον λόγο μόλις δεις το θέαμα.

Η μαμά της Stormi ποζάρει με μία maxi φούστα και ένα πολύ σέξι top μαγιό αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τις αναλογίες της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις λήψεις για τις οποίες μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved