Η τρομερή αποκάλυψη ηθοποιού για το Riverdale: «Ένιωθα πως βρίσκομαι σε φυλακή»

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενες.

Το «Riverdale» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix και πρέπει να παραδεχτείς πως έχεις «κολλήσει» με αρκετούς από τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τους ρόλους των πρωταγωνιστών. Ο KJ Apa είναι ένας από αυτούς και το φανατικό του κοινό, μετά την εμφάνισή του στη σειρά, διπλασιάστηκε. Σίγουρα κάθε ρόλος έχει και τις δυσκολίες του, ωστόσο ο KJ Apa έκανε μια αποκάλυψη για το πώς ένιωθε παίζοντας τον Archie Andrews και σοκαριστήκαμε.

Αφορμή της εξομολόγησής τους αυτής στάθηκε η νέα του συνέντευξη και μιλώντας με τη Demi Moore αποκάλυψε πως μερικές φορές αισθανόταν περιορισμένος στα σετ της σειράς, ειδικά με την εμφάνισή του. Αυτό ναι, ήταν κάτι που μας ξάφνιασε και συνεχίζοντας ο KJ Apa τόνισε πως ο ρόλος του Archie είχε πολλά… «εμπόδια».

Μη ξεχνάς πως ο Archie βασίζεται σε ήρωα των κόμικς, επομένως ο KJ Apa έπρεπε να μπει για τα καλά στο ρόλο συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισης. Έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα και όπως δήλωσε, πριν το ρόλο αυτό είχε μακριά μαλλιά και μούσι. Βέβαια θα μας πεις, αυτή είναι η ρουτίνα των ηθοποιών, να αλλάζουν εμφανίσεις και να προσαρμόζονται σε κάθε ρόλο. Φυσικά και αυτή είναι, δεν παύει όμως να υπάρχει πίεση σε όλο αυτό, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Ένιωθα σαν να βρισκόμουν σε φυλακή κάποιες φορές. Υπήρχαν τόσοι περιορισμοί στο τι μπορώ να κάνω και τι όχι».

«Υπήρχε μεγάλη πίεση στην ενσάρκωση του Archie. Είμαι ευγνώμων για τη σειρά και την επιτυχία της αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει ένα βάρος που ακολουθεί αυτή την επιτυχία. Νιώθω πως με τους μοναδικούς που μπορώ να μιλήσω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι οι συμπρωταγωνιστές μου.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved