Η Kendall Jenner πήγε διακοπές με το αγόρι της & οι photos είναι απλά σέξι

Το φωτογραφικό άλμπουμ του μοντέλου εντυπωσιάζει.

Η Kendall Jenner είναι ένα κορίτσι που δε δείχνει να έχει ιδιαίτερα κόμπλεξ. Ίσως το γεγονός ότι από μικρή βρίσκεται με μία κάμερα πάνω από το κεφάλι της να την ακολουθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού να την «ξεκλείδωσε» και να την έκανε να το αντιμετωπίζει ως ένα απλό καθημερινό γεγονός.

Από την άλλη, έχουμε δει αρκετές φορές που το νεαρό μοντέλο δείχνει το άγχος του στην καθημερινότητα. Αυτό το αποδίδει στη δουλειά και στους έντονους ρυθμούς της και θέλει να βλέπει το σπίτι της ως τον ασφαλή χώρο στον οποίο χαλαρώνει.

Σε κάθε περίπτωση, περιττά άγχη δεν προσθέτει στο μυαλό της. Αν είναι να έχει μία σχέση, θα το κάνει στο 100%. Θα βγει έξω χωρίς να τη νοιάζει αν κάποιος τους δει, κάνει μέχρι και αναρτήσεις στο Instagram της που δείχνουν τον έρωτα του ζευγαριού.




Πρόσφατα, η Kendall αποφάσισε να κάνει ένα post από τις ρομαντικές διακοπές που οργάνωσε με τον σύντροφό της, Devin Booker. Σε αυτές τη βλέπουμε να ποζάρει σε φανερά σέξι διάθεση στον φακό, τοποθετώντας και το caption «Είμαι ένας κατάσκοπος» στο πλάι.

Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα ειδυλλιακές και μπορείς να τις δεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved