Το αγοράκι είναι γνωστός pop καλλιτέχνης και αποκλείεται να τον γνωρίσεις

Αυτό κι αν είναι απίθανο!

Μπορεί να έχεις δει πολλές φωτογραφίες αγαπημένων σου celebs από την παιδική τους ηλικία, αυτή η δημοσίευση όμως στο προφίλ του αγαπημένου σου pop καλλιτέχνη θα σε αφήσει πραγματικά άφωνη!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες του παρελθόντος, άλλωστε, όλοι λατρεύουμε κατά βάθος τις αναδρομές στο παρελθόν.

Ο καλλιτέχνης αυτός δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και τα likes ξεπέρασαν τα 800.000. Όσο για τα σχόλια, όλοι οι fans του θυμίζουν πόσο γλυκός ήταν.

Λοιπόν, ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το πρόσωπο; Πρόκειται για έναν κορυφαίο καλλιτέχνη της pop μουσικής βιομηχανίας, του οποίου η εμφάνιση για το νέο του τραγούδι -Save Your Tears- δίχασε τον πλανήτη. Έχει εντυπωσιάσει και γοητεύσει το κοινό με τις εμφανίσεις και τις ερμηνείες του και μάλιστα ήταν ο πρώτος που πάγωσε το χρόνο στο ημίχρονο του Super Bowl. Η εμφάνισή του ήταν κάθε άλλο συγκλονιστική!

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved