Μπορείς να φανταστείς πώς είναι η Hailey Bieber χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Το μοντέλο είναι πανέμορφο με ή χωρίς makeup.

Οι celebrities θέλουν να μακιγιάρονται. Ή, αν μη τι άλλο, λόγω δουλειάς τα καλλυντικά και ο καλλωπισμός είναι βασικά κομμάτια της καθημερινότητάς τους. Δύσκολα θα πετύχεις κάποια διάσημη χωρίς makeup, ειδικά σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Στα προφίλ τους, ωστόσο, συμβαίνει κάτι άλλο. Ακριβώς επειδή τα ανανεώνουν σχεδόν καθημερινά με updates της ζωής τους, μπορούν να είναι και πιο ελεύθερες. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, θα βρεις έστω και μία φωτογραφία στην οποία κάποια σταρ ποζάρει εντελώς φυσική.

Στην περίπτωση της Hailey Bieber, όμως, ο αγαπημένος της σύζυγος, Justin Bieber, είναι αυτός που πήρε τα ηνία για να κάνει το παραπάνω. Με ένα story του, έδειξε στον κόσμο πόσο όμορφο κορίτσι είναι η Hailey χωρίς καθόλου μακιγιάζ, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι δεν το χρειάζεται καθόλου για να είναι εντυπωσιακή.




Το μοντέλο, βέβαια, μάς έχει δείξει και στο παρελθόν πώς είναι όταν η επεξεργασία για τον φακό δεν είναι εκεί. Οπότε δεν είναι ότι τη βλέπουμε έτσι για πρώτη φορά.

Πάρα ταύτα, ακόμα και σε ένα τόσο κοντινό πλάνο όπως αυτό που την τράβηξε ο Justin, παραμένει μία κούκλα και εξηγεί όλον τον ενθουσιασμό των μεγαλύτερων brands που θέλουν να την έχουν στο δυναμικό της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved