Super Bowl 2021: Ένα tweet έκανε το κοινό να εξοργιστεί και όχι άδικα

Οι fans του The Weeknd έγιναν έξω φρενών με αυτό που συνέβη.

Το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Αμερικής που έχει εξελιχθεί σε must-watch όλου του πλανήτη. Ακόμα και να μην ασχολείσαι με Αμερικανικό ποδόσφαιρο, ξέρεις ότι παρακολουθώντας το θα δεις υπερθέαμα από κάθε άποψη. Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε αρκετές εμφανίσεις καλλιτεχνών ανά τα χρόνια που έχουν βάλει «φωτιά» στο ημίχρονο.

Φέτος, μη αφήνοντας την πανδημία να στερήσει και αυτό το γεγονός από τον πλανήτη το Raymond James Stadium στη Florida φιλοξένησε στις 7 Φεβρουαρίου τους Tampa Bay Buccaneers και τους Kansas City Chiefs με τους πρώτους να αναδεικνύονται σε νικητές.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ωστόσο, παραδοσιακά παρακολουθήσαμε εκρηκτικές ερμηνείες. Ανάμεσά τους βρέθηκε ο The Weeknd που τους άφησε όλους άφωνους με την ερμηνεία και το σόου του.



Έχουμε συνηθίσει, άλλωστε, o 30χρονος τραγουδιστής να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να γίνεται το performance που εντυπώνεται στους θεατές. Όμως, αυτήν τη φορά, συνέβη κάτι πολύ διαφορετικό.

Με την εμφάνισή του, δημιουργήθηκε ένα tweet που εξόργισε το κοινό και για έναν πολύ καλό λόγο. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, οι φανς του τραγουδιστή συνασπίστηκαν πίσω από το γεγονός.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved