Το σχόλιο του Justin Bieber για τη νέα φωτογράφιση της Hailey

Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του.

Ο Justin και η Hailey Bieber είναι ένα ζευγάρι που απασχολεί πολλά χρόνια την επικαιρότητα με τα νέα του. Τα προγνωστικά δεν ήταν και τα καλύτερα στην αρχή. Άλλωστε, έχοντας τη σχέση του με τη Selena Gomez και τα σκαμπανεβάσματά της, όλοι πίστευαν ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναέβρισκαν.

Τελικά, όχι μόνο αυτό δε συνέβη, αλλά ο τραγουδιστής και το μοντέλο απέδειξαν ότι, όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα δείχνει να είναι. Ειδικά στους λογαριασμούς τους στο Instagram, το αποδεικνύουν με την πρώτη ευκαιρία το πόσο αγαπούν και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον.

Τα περισσότερα ζευγάρια αρκούνται σε μερικά σχόλια στις αναρτήσεις των συντρόφων τους, ωστόσο, ο Justin και η Hailey ενίοτε ποστάρουν ο ένας φωτογραφίες του άλλου για να αποθεώσουν το έτερον ήμισυ δημόσια.




Πρόσφατα, το μοντέλο έκανε φωτογράφιση για τη νέα συλλογή της Beyonce, Ivy Park x Adidas. Σε αυτήν, πόζαρε φορώντας ένα καφέ σύνολο με μία mini φούστα να αφήνει ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της και να εντυπωσιάζει το κοινό.

Ο σύζυγός της φυσικά και είδε τις πόζες της. Και, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, έμεινε κάπως άφωνος με το συγκεκριμένο θέαμα. Ως καλός και εκδηλωτικός σύζυγος, λοιπόν, είπε να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογράφιση της Hailey αλλά και το τι ακριβώς έγραψε ο Justin.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved