Πού ξόδεψε 130 εκατομμύρια δολάρια η Kylie Jenner την περσινή χρονιά;

Η διάσημη Jenner αφήνει το κοινό της με το στόμα ανοιχτό.

Η Kylie Jenner έχει τεράστια περιουσία. Για την ακρίβεια, είχε ονομαστεί η νεότερη δισεκατομμυριούχος, αλλά μετά από κάποιους μήνες ξέσπασε ένα σκάνδαλο που την ήθελε να έχει δηλώσει επίτηδες παραπάνω περιουσιακά στοιχεία. Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, οι τραπεζικοί της λογαριασμοί είναι γεμάτοι. Σε τέτοιον βαθμό που τα έξοδα που βλέπουμε ανά διαστήματα να κάνει είναι εξωπραγματικά.

Το Keeping Up With The Kardashians τελειώνει σιγά-σιγά, αλλά τώρα, σύμφωνα με το Daily Mail, βγήκαν κάποια στοιχεία σχετικά τα έξοδα που έκανε την περσινή χρονιά. Ποια είναι τα βασικά, λοιπόν;

Η Kylie έχει μία μεγάλη συλλογή με τσάντες Birkin, με την κάθε μία από τις οποίες να κοστολογείται από 40.000 μέχρι 500.000 δολάρια. Η διάσημη Jenner, όμως, θέλησε να αποκτήσει και ένα customized jet, η αξία του οποίου υπολογίζεται από 50 μέχρι 70 εκατομμύρια δολάρια. Στη λίστα θα βάλουμε μία ιδιοκτησία στο Holmby Hills για 36,5 εκ. δολάρια, το οποίο προστίθεται στην ιδιοκτησία Hidden Hills -15 εκατομμύρια δολάρια- και στο κτίσμα που προορίζεται για εξοχικό στο Palm Springs.




Στην παρακάτω gallery, θα βρεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της Kylie στο Instagram που, φυσικά, έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια likes στο πέρασμά τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved