Η κόρη του Eminem εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πρέπει να τη δεις

Ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο κυκλοφόρησε.

Τα τελευταία χρόνια, η κόρη του Eminem έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της showbiz. Ο μπαμπάς της φυσικά και θα αποτελούσε αφορμή για να βρεθεί στη δημοσιότητα η κόρη του. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους ράπερς που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον χώρο και, ειδικά την εποχή του, κάθε του τραγούδι προκαλούσε ντελίριο στο κοινό.

Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά της κόρη του. Η Hailie Jade Scott Mathers είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι που πλέον μπορεί άφοβα να δηλώσει influencer. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει ξεπεράσει τους δύο εκατομμύρια followers και ό,τι φωτογραφία κι αν ανεβάσει, θα δεχτεί την αμέριστη υποστήριξη του κοινού της.

Συνήθως, βέβαια, η Hailie εμφανίζεται πολύ περιποιημένη, βαμμένη και ουσιαστικά έτοιμη για φωτογράφιση. Και είναι πραγματικά πάρα πολύ εντυπωσιακή. Ωστόσο, ένα βίντεο που έκανε πρόσφατα στο TikTok τη δείχνει και χωρίς καθόλου μακιγιάζ και παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και λαμπερή.

Μας αρέσει το makeup, αλλά και η φρεσκάδα που αποπνέει το φυσικό πρόσωπο είναι αξεπέραστη. Πάντως τώρα μέσα στην καραντίνα, έχουμε τιμήσει ιδιαίτερα τη δεύτερη περίπτωση και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το έχουμε απολαύσει.

Δες την κόρη του Eminem στο βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved