Η τρομερή αποκάλυψη της Billie Eilish: «Έπαιρνα χάπια για να χάσω κιλά»

Η εξομολόγησή της θα σε σοκάρει.

Η Billie Eilish είναι το κορίτσι εκείνο που μετρά επιτυχίες από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα. Η νεαρή καλλιτέχνιδα έχει καταφέρει το ακατόρθωτο στην μουσική της πορεία, έχει ξεχωρίσει για τα albums της, έχει βραβευθεί για τα singles της και έχει δώσει φωνή σε soundtrack ταινιών. Αυτή τη φορά, στο προσκήνιο είναι για μια τρομερή, από καρδιάς, συνέντευξή της που σίγουρα θα σε σοκάρει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Billie με φαρδιά σορτς και φούτερ επί σκηνής και όχι μόνο, άλλωστε το στιλ της το έχουν υιοθετήσει πολλά νέα παιδιά. Όπως αποκάλυψε, αυτά τα ρούχα δεν τα επέλεξε μόνο γιατί της άρεσαν αλλά για να… «καλύψει» όσα δεν ήθελε να φανούν στο κοινό.

Πριν κάποιο καιρό η Billie είχε τολμήσει να μιλήσει για το body- shaming και μάλιστα την είχαμε δει να βγάζει τα ρούχα της και να μιλά σε έντονο ύφος σε όλους όσους την κρίνουν για τα κιλά της. Πλέον, ανοίγει την καρδιά της και μιλά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Με αφορμή το εξώφυλλο και τη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Billie εξομολογήθηκε πως δεν αγαπούσε καθόλου το σώμα της και πράγματι ντρεπόταν για την εικόνα της. Φορούσε φαρδιά ρούχα για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Διάβασε όσα είπε στη gallery..© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved