To κοριτσάκι είναι το αγαπημένο σου πανέμορφο μοντέλο

Είναι η κατάξανθη θεά της πασαρέλας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια φωτογραφία της πανέμορφης star στα social media από την παιδική της ηλικία. Το κορίτσι συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες δικές της, με την αδερφή της αλλά και τους γονείς της και τολμούμε να πούμε πως είναι όλες υπέροχες.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε δει πολλές throwback φωτογραφίες της, σε κάθε μια είναι αγνώριστη. Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ένα πανέμορφο μοντέλο που με τη γοητεία της έχει σαγηνεύσει στις πασαρέλες. Όσο για τις φωτογραφίσεις της; Έχει φωτογραφηθεί για μεγάλους οίκους μόδας αλλά και για γνωστά περιοδικά.

Η πανέμορφη ξανθιά θεά πρόσφατα έγινε μανούλα στο πρώτο της παιδάκι και είναι αλήθεια πως περνά την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής της. Εκείνη και ο αγαπημένος της ανεβάζουν φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram με το μωράκι τους και πλημυρίζουν τα social με αγάπη.

Στη φωτογραφία βρίσκεται εκείνη με τον αγαπημένο της μπαμπά και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Εύχομαι μια χρονιά υπέροχη για τον αγαπημένο μου μπαμπά. Για πάντα νέα! Είσαι ένας και μοναδικός. Σε αγαπάω τόσο πολύ.»

Δες στη gallery ποιο πανέμορφο μοντέλο κρύβεται πίσω από το γλυκό κοριτσάκι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved