Taylor Swift: Το νέο τραγούδι αποκαλύπτει την κόντρα με διάσημο μοντέλο;

Το Twitter, πάντως, αυτό δείχνει να πιστεύει.

Κατά καιρούς, όλο και κάποια διάσημη θα δούμε να έρχεται σε κόντρα με άλλον celebrity. Αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ούτε και παράλογο. Το ότι ανήκουν στην κατηγορία των celebrities δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν τα προσωπικά τους. Δύο κολλητές, για παράδειγμα, θα έχουν και τους τσακωμούς τους, θα έχουν και τις καλές τους στιγμές. Αν, όμως, είναι διάσημες, θα τις μοιραστούν με όλον τον πλανήτη.

Πρόσφατα, η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, It’s Time To Go. Σίγουρα όλοι ασχολήθηκαν με το καθαρά μουσικό κομμάτι, αφού η τραγουδίστρια είναι πολύ καλή στη δουλειά της, όμως, οι φανς άρχισαν να αναλύουν και τους στίχους του.




«When the words of a sister come back in whispers that prove she was not, in fact, what she seemed / Not a twin from your dreams, she’s a crook who was caught» - «Όταν τα λόγια μίας αδερφής έρχονται πίσω με ψιθύρους που αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που φαινόταν / Όχι μία δίδυμη από τα όνειρά σου, αλλά μία απατεώνας που πιάστηκε»

Βλέποντας αυτούς τους στίχους, λοιπόν, όλοι άρχισαν να κάνουν συνειρμούς ότι απευθύνονται στη φημολογούμενη «γκρεμισμένη» σχέση της με την Karlie Kloss και απευθύνθηκαν στο Twitter για τα σχετικά σχόλια. Η σταρ, άλλωστε πολλές φορές γράφει τραγούδια αφιερωμένα σε καταστάσεις που έχει ζήσει, οπότε δεν αποκλείεται και να αληθεύει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved