Λάουρα Νάργες: Η υπέροχη ευχή και η αξιολάτρευτη φωτογραφία με τη μαμά της

Μαμά και κόρη στην πιο γλυκιά τους λήψη.

Η Λάουρα Νάργες έχει καταφέρει πια να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μας κορίτσια. Από τότε που εμφανίστηκε στο So You Think You Can Dance μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι θα μείνει. Γιατί ο φακός τη λάτρευε. Γιατί ήταν γλυκιά και συμπαθητική. Γιατί είχε μία θετική ενέργεια που όλοι θέλουν να βλέπουν στην τηλεόραση και να τους κρατάει συντροφιά.

Πλέον, βέβαια, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι αυτό που κρατάει τους θαυμαστές της σε επιφυλακή, αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει συχνά-πυκνά αναρτήσεις για ό,τι της συμβαίνει στην καθημερινότητά της. Οι followers της τη στιγμή που μιλάμε είναι στις 399 χιλιάδες και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί προσεχώς.




Ανάμεσα στα διάφορα που ανεβάζει στον λογαριασμό της, βρέθηκε και ένα story, στο οποίο ποζάρει με τη μαμά της. Εκεί της εύχεται χρόνια πολλά για τη γιορτή της ανήμερα των Θεοφανίων και, πέρα από τη γλυκιά ευχή, δεν μπορείς παρά να σταθείς και να θαυμάσεις μαμά και κόρη μαζί.

Είναι όμορφο όταν οι celebrities ποζάρουν με τους δικούς τους γιατί ακριβώς δείχνει μία πιο προσιτή και «ζεστή» τους πλευρά.

Η φωτογραφία είναι πάρα πολύ γλυκιά και μπορείς να τη θαυμάσεις στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved