Έχεις δει τα πολυτελή σπίτια της Kylie Jenner; Είναι σαν παλάτια

Με αυτές τις φωτογραφίες, τα λόγια είναι περιττά...

Θυμάσαι όταν η Kylie Jenner εμφανιζόταν στο σόου της οικογένειάς της, Keeping Up With The Kardashians; Τότε, δύσκολα πήγαινε το μυαλό κάποιου στο ότι αυτό το κορίτσι που, μάλιστα, βρισκόταν και σε μία πιο εσωστρεφή φάση, λίγα χρόνια μετά θα γινόταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες Kardashian, ξεπερνώντας ακόμα και την Kim.

Εδώ και πολλά χρόνια η μικρή Jenner ανήκει στις top celebrities παγκοσμίως. Η βιομηχανία ομορφιάς που δημιούργησε της απέφερε τόσα χρήματα που οι τραπεζικοί της λογαριασμοί φούσκωσαν κατακόρυφα. Τα προϊόντα ξεπουλούσαν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από την κυκλοφορία τους. Ο δε λογαριασμός της στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή 208 εκατομμύρια followers.

Κοινώς, η Kylie δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και χρησιμοποιεί αυτήν της την άνεση για να απολαμβάνει τα πάντα. Ταξίδια, ακριβά αυτοκίνητα, σπίτια. Ειδικά σπίτια. Πολλές κατοικίες έχουν περάσει από τα χέρια της και είναι όλες, μία προς μία, τόσο εντυπωσιακές που μοιάζουν με παλάτια.

Τον Απρίλιο του 2020, το TMZ αποκάλυψε το νέο απόκτημα της Kylie, μία έπαυλη 36,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Holmby Hills του Los Angeles. Το εν λόγω κτίσμα περιλαμβάνει 7 κρεβατοκάμαρες, 14 μπάνια και 2 ξενώνες, κάνοντάς το το μεγαλύτερο σπίτι που έχει στην κατοχή της.




Μετά την αγορά του σπιτιού στο Holmby, αγόρασε με μετρητά -15 εκατομμύρια, για να είμαστε ακριβείς, και μία έκταση στο Hidden Hills, που ανήκε προηγουμένως στη Miley Cyrus. Εκείνη την είχε για τα άλογά της.

Το πρώτο της σπίτι, ωστόσο, ήταν στην περιοχή που μεγάλωσε με τους δικούς της, στο Calabasas, και κόστισε «μόλις» 2,6 εκατομμύρια δολάρια.




Η λίστα συνεχίζεται δυναμικά και μέσα σε αυτήν βρίσκονται πολλές υπερπολυτελείς κατοικίες, χώρους από τις οποίες μάς έχει δείξει πολλές φορές στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια τους απίστευτους χώρους στους οποίους έχει φωτογραφηθεί πρόσφατα σπίτι της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved