Τα αγαπημένα σου teen idols στόλισαν για τα Χριστούγεννα και θα σε εμπνεύσουν

Σίγουρα αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή της χρονιάς που τα σπίτια μας γεμίζουν με φως, στολίδια και χαμόγελα. Όπως και να το κάνουμε ακόμη κι αν δεν είσαι λάτρης των Χριστουγέννων η διαδικασία του στολισμού και η προετοιμασία δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορη.

Αν ακόμη δεν έχεις στολίσει το δικό σου Χριστουγεννιάτικο δέντρο και αν δεν έχεις σκεφτεί πώς να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου, σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις ever! Μιας και τα Χριστούγεννα φέτος θα έχουν μια άλλη μορφή και θα μας βρει στο σπίτι πρέπει να ετοιμάσεις την πιο ζεστή γωνιά!

Οι αγαπημένοι μας celebs πάντως φρόντισαν να φτιάξουν τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Τα σπίτια τους «μυρίζουν» γιορτές και πίστεψέ μας, τα post που έκαναν είναι η έμπνευση που έψαχνες για να ετοιμάσεις και εσύ τον πιο παραμυθένιο στολισμό!

https://www.instagram.com/p/CIuW0SUH-cx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Justin Bieber με την αγαπημένη του σύζυγο, η Gigi Hadid, η Kendall Jenner αλλά και πολλοί άλλοι διάσημοι έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις όμορφες γωνιές των σπιτιών τους και πρέπει να σου αποκαλύψουμε ότι κάπως ζηλέψαμε! Λοιπόν ήρθε η ώρα να στολίσεις για τα Χριστούγεννα και μπορείς να πάρεις ιδέες από τις φωτογραφίες τους.

Δες στη gallery τους υπέροχους στολισμούς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved