Η υπέροχη έκπληξη του Robert Pattinson σε έναν μικρό φαν θα σε συγκινήσει

Αυτές είναι οι στιγμές που πραγματικά εμπνέουν.

Ο Batman είναι ένας από τους χαρακτήρες που έχουν επηρεάσει περισσότερο τον κόσμο. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη, σε κάθε φύλο και ηλικία, που έχουν κάποια στιγμή στραφεί στον συγκεκριμένο ήρωα. Η μαγεία των κόμικς και γενικά των πλαστών heroes είναι ότι υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες. Πέρα από το ότι ούτως ή άλλως παρουσιάζονται με αυτόν τον τρόπο, μπορείς κι εσύ με τη σειρά σου να τους φανταστείς και να τους πλάσεις όπως επιθυμείς και όπως έχεις ανάγκη.

Με το remake του Batman με τον Robert Pattinson στον πρωταγωνιστικό ρόλο, φυσικά, ο ήρωας βρίσκεται περισσότερο από ποτέ στο προσκήνιο. Πρόσφατα, δε, ένα 11χρονο αυτιστικό αγόρι πήγαινε στα γυρίσματα της ταινίας The Batman κάθε μέρα, δηλώνοντας πόσο ένθερμος φαν της DC είναι. Η μαμά του απευθύνθηκε στο Radio City News για να φτάσει η ζωγραφιά που έκανε στο σετ.

Η Robert Pattinson, τότε, αποφάσισε να του στείλει ένα δώρο στο σπίτι, το οποίο περιλάμβανε διάφορα πράγματα σχετικά με τον Batman, όπως το Batmobile, αλλά και ένα σημείωμα που έγραφε: «Συγγνώμη που δε σε είδα. Η ζωγραφιά σου ήταν τέλεια! Θα σε δω την επόμενη φορά που θα είμαι στο Liverpool»

Και κάπου εδώ στεκόμαστε και σκεφτόμαστε πόσο όμορφες είναι τέτοιες κινήσεις. Γιατί, ναι, ωραίες οι ταινίες και η διασκέδαση, αλλά αυτές είναι οι πράξεις που κάνουν ουσιαστική διαφορά στη ζωή ενός ανθρώπου.

Μπράβο στον Robert!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved