Δε φαντάζεσαι πού αφιερώνει το νέο τραγούδι «My hair» η Ariana Grande

Το κομμάτι βρίσκεται μέσα στο νέο album «Positions».

Ξέρουμε ότι χάρηκες πολύ, όπως και εμείς, με την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ της Ariana Grande. Το περίμενες καιρό και επιτέλους είναι γεγονός. Σε αυτό το νέο επαγγελματικό της βήμα, η pop queen έχει συνεργαστεί με τον The Weeknd, την Doja Cat και την Ty Dolla $ign. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά τα νέα, που μας έχουν εντυπωσιάσει.

Μέσα στο νέο άλμπουμ με τίτλο «Positions», υπάρχει ένα τραγούδι, που είναι αφιερωμένο στα μαλλιά της Ariana Grande. Και, φυσικά, δε θα μπορούσε να είχε διαφορετικό τίτλο από το… «My hair», αλλά και αναφορές στη χαρακτηριστική αλογοουρά της. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, τα μαλλιά είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα για εκείνη και σχετίζονται με διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή της.

«Τα μαλλιά για μένα είναι κάτι σαν φύλακας, χαρακτήρας, ένα τείχος προστασίας και έχουν κι αυτά τη δική τους εξέλιξη. Τα πραγματικά μου μαλλιά, που είναι πολύ σγουρά, τα βλέπουν λίγοι άνθρωποι. Είναι χαριτωμένα και μου θυμίζουν ποια είμαι, στην ιδιωτική μου ζωή. Οι μπούκλες μου είναι κάτι πολύ προσωπικό για εμένα. Το αγόρι μου τις αγαπά. Λέει συνέχεια… «Μπούκλες, ναιιιι!»».

Παρακάτω, μπορείς να ακούσεις το νέο τραγούδι της Ariana Grande, «My hair», αλλά και να ακούσεις όλα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για αυτό.





Διάβασε ακόμα: Ariana Grande: Έχουμε το νέο album της και είναι αυτό που θες να ακούσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved