Η Selena Gomez εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και ήταν μία κούκλα

Η σταρ δεν έχει ανάγκη το makeup για να είναι λαμπερή.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Selena Gomez έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στη διεθνή showbiz. Μπορούσες εξαρχής να καταλάβεις ότι αυτό θα ήταν ένα κορίτσι που για πολλούς λόγους θα έμενε στο προσκήνιο. Το ταλέντο της ήταν φανερό σε κάθε τομέα με τον οποίο καταπιανόταν. Θα ήταν η μουσική και τα τραγούδια που το κοινό της αγάπησε; Θα ήταν οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε; Ό,τι και να έκανε φαινόταν να γίνεται κατευθείαν επιτυχία.

Από τότε, έχουν ακολουθήσει πολλά. Η Sel απασχόλησε το κοινό με τη σχέση της με τον Justin Bieber, μία σχέση από την οποία όλοι ήθελαν να φύγει, γιατί δεν έδειχνε να της κάνει και πολύ καλό. Έπειτα, είδαμε τη σχέση της με τις φίλες της, με μία από αυτές, τη Francia Raisa, να φτάνει να γίνεται δότρια ενός νεφρού εξαιτίας του Λύκου από τον οποίο πάσχει η τραγουδίστρια.




Η Selena, όμως, είναι και ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Όσες φορές την έχουμε δει, εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της. Σίγουρα το μακιγιάζ βοηθάει στην ανάδειξη μίας πιο λαμπερής εικόνας, όμως, συνήθως, η φυσική ομορφιά είναι κι αυτή που μας αρέσει πολύ περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που δημοσίευσε με αφορμή τις εκλογές στις ΗΠΑ, η σταρ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να τη θαυμάσουμε.

Δες την στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved