Fy: Αποκάλυψε τι παίζει πίσω από την κόντρα των Snik-Hawk και Mente Fuerte

Σίγουρα αυτό θέλεις να το ακούσεις.

Σου έχουμε μιλήσει ποτέ για την τρελή αδυναμία μας προς τον FY; Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στον traper που όχι μόνο έχει κερδίσει την αγάπη μας αλλά και τον θαυμασμό μας. Είναι πάντα ευχάριστος, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και μια ατάκα πάντα πετυχημένη.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε έξω από τα δόντια, για όλους και για όλα. Αποκάλυψε μυστικές πτυχές της ζωής του όπως τα βιώματα από την παιδική του ηλικία και το χωρισμό των γωνιών του, αλλά και της μουσικής του πορείας, εκείνο όμως που κέντρισε την περιέργεια πολλών τηλεθεατών ήταν η δήλωση που έκανε για τις κόντρες που υπάρχουν μεταξύ των trapers και συγκεκριμένα μεταξύ του Snik με τον Hawk και τον Mente Fuerte.

Τα αγόρια έχουν γίνει θέμα καιρό τώρα με αυτόν τον τσακωμό τους, μιας και η κόντρα τους έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Από τα social media ξεκίνησε ένας πόλεμος που στην πορεία εξελίχθηκε σε diss tracks. Πρέπει να τονίσουμε ότι εκτοξεύθηκαν στην κορυφή αφού τα views ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη επιτυχία τους.

Είναι γεγονός ότι για πολλούς αυτή η κόντρα φαίνεται να είναι μια «φτιαχτή» ιστορία στο βωμό της αναγνωρισιμότητας, αυτό όμως είναι κάτι που δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε. Ο Fy στη συνέντευξή του στην εκπομπή «The Tonight Show» μίλησε για αυτή την κόντρα και συγκεκριμένα είπε: «Δεν πιστεύω ότι αξίζει να έρθεις σε κόντρα βέβαια είναι μια καλή εμπορική κίνηση αλλά εγώ το αποφεύγω». Πιστεύεις όντως και εσύ ότι όλος αυτός ο χαμός να ήταν απλά και μόνο μια καλή εμπορική κίνηση;

Δες τη συνέντευξη του FY εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved