Διάσημη ηθοποιός μοιάζει απίστευτα με την Kylie Jenner στη νέα της photo

Κάτι η πόζα, κάτι το εφέ, όλοι το παρατήρησαν.

Διάσημη ηθοποιός μοιάζει απίστευτα με την Kylie Jenner στη νέα της photo

Ότι υπάρχει μία τρέλα με την Kylie Jenner είναι γνωστό. Έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον πλανήτη που ανυπομονούν για την έλευση της κάθε φωτογραφίας που θα δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram. Οι αναρτήσεις είναι πολλές. Τόσες που πλέον δύσκολα μπορείς να τις θυμηθείς όλες, μία προς μία. Το μόνο που σίγουρα δεν μπορείς να ξεχάσεις είναι τα εκατομμύρια likes που συγκεντρώνονται στη διαδρομή.

Από τότε που άρχισε να έχει αυτό το ρεύμα, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι κοπέλες που προσπάθησαν να της μοιάσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν. Και αυτή είναι η εσκεμμένη περίπτωση.

Αυτήν τη φορά, έτυχε και μία διάσημη ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Με το που ανέβηκε, όμως, πολλοί παρατήρησαν ότι στην εν λόγω λήψη, η σταρ μοιάζει πολύ με την Kylie. Έχει χρησιμοποιήσει εφέ για να αλλάξει τα χείλη της, κάνοντάς τα πιο σαρκώδη, και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μη φαίνεται ίδια η μικρή Jenner, αλλά πράγματι υπάρχει ομοιότητα, γεγονός που παρατήρησαν οι followers της και το έγραψαν και σε σχόλια.

Ο λόγος για τη Vanessa Hudgens, τη διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια από την Αμερική που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά High School Musical του Disney Channel.


Δες τη φωτογραφία της στη συνέχεια.