Η Jordyn Woods εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα στο Instagram της

Η πρώην κολλητή της Kylie συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα.

Θυμάσαι το σκάνδαλό με την Jordyn Woods -τότε κολλητή της Kylie Jenner- και τον σύντροφο της Khloe Kardashian; Το πλήγμα για την οικογένεια ήρθε από δύο πλευρές. Ο πατέρας του παιδιού της Khloe για δεύτερη φορά την απάτησε, αλλά, τώρα, το σοκ είχε να κάνει και με τη φίλη της Kylie, η οποία βρισκόταν διαρκώς με την οικογένεια. Τα μέλη της σίγουρα δεν περίμεναν τέτοιου είδους συμπεριφορά από κανέναν από τους δύο. Πόσο μάλλον από ένα κορίτσι που ήταν κάτι σαν αδερφή της μικρής Jenner.
Μόλις έγινε το σκάνδαλο, οι δυο τους έκοψαν επαφές. Η όλη δημοσιότητα, ωστόσο, έστω και κακή, ανέβασε την ενασχόληση του κόσμου με την Jordyn, η οποία και φυσικά την εκμεταλλεύτηκε, όπως για την προώθηση ρούχων και μαγιό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, που πλέον μετράει πάνω από 11 εκατομμύρια followers.

Εκεί είναι που ανέβασε και μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα hot, αποκαλυπτικό cut out φόρεμα. Μόλις οι ακόλουθοί της είδαν τη λήψη, τη λάτρεψαν και πλέον μετράει πάνω από 330 χιλιάδες likes και τα σχόλια συνεχίζονται ακατάπαυστα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved