Ανοίγει το θέμα Selena - Justin: Η αψυχολόγητη κίνηση του τραγουδιστή

Πάνω που λέμε ότι αφήνει την πρώην πίσω του, κάνει κάτι καινούργιο.

Τι κι αν πάμε να πούμε ότι η ιστορία τουJustin Bieber με τη Selena Gomez έχει τελειώσει κι ότι και οι δύο τα έχουν αφήσει πίσω τους όλα. Τι κι αν βγαίνει αγκαλιά με τη σύζυγό του, Hailey, και δείχνει πόσο τη λατρεύει. Τελικά, πάλι, κάποιον τρόπο θα βρει να κάνει τον κόσμο να ασχολείται.

Η τραγουδίστρια, πάντως, αφού κυκλοφόρησε τα τραγούδια της -φανερά γραμμένα για εκείνον- δείχνει να έκλεισε το κεφάλαιο που τόσο πολύ την πόνεσε και να έχει πραγματικά εστιάσει στον εαυτό της. Αφιερώνεται στο πιο δημιουργικό της κομμάτι, γυρίζει νέα βίντεο κλιπ, κυκλοφορεί δική της σειρά με καλλυντικά, και γενικά φροντίζει να εξελίξει και να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της.




Τι έκανε τώρα ο Justin;

Ο Drake κυκλοφόρησε νέο τραγούδι -Popstar- και, πάνω που ο κόσμος περίμενε να δει το video clip του, ξαφνικά, εμφανίστηκε ο Justin να κάνει lip syncing. Όλα καλά μέχρι εδώ, ώσπου φτάσαμε σε έναν στίχο του κομματιού που κάνει αναφορά στη Selena.

Θα μας πεις ‘Δεν το έγραψε εκείνος για να σημαίνει κάτι απαραίτητα’. Και θα σου πούμε ‘Ναι, μόνο που μπήκε στη διαδικασία να κάνει εκείνος το lip syncing στο όνομά της’΄.


Κι εμάς η απορία μας είναι η εξής: Για ποιον λόγο να το κάνει όταν ξέρει πόσος χαμός θα γίνει στη συνέχεια κι ενώ η πρώην του προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας, μάλιστα, στο κοινό της να μην επιτίθεται στη Hailey; Μπορούσε να κάνει άλλος το lip syncing στο συγκεκριμένο σημείο. Το λιγότερο και πιο εύκολο να γίνει. Αλλά δεν το έκανε. Γιατί; Γιατί δεν το σκέφτηκε, γιατί ήθελε να συζητηθεί ή γιατί ήθελε να παίξει και λίγο με το μυαλό της;

It’s a no Justin.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved