Σάλος στο Hollywood: Η Demi Lovato έκανε unfollow τον Nick Jonas στο Instagram

Και οι fans οργίασαν

Η Demi Lovato έχει αρχίσει και πάλι να βρίσκει τον εαυτό της, μετά το πρόβλημα υγείας της το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως φαίνεται πως με τις διαπροσωπικές τις σχέσεις τα πράγματα δεν πάνε και πάρα πολύ καλά. Μία κίνηση της τραγουδίστριας ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ολόκληρο θέμα γύρω από το όνομα της.

Λίγο καιρό μετά την έξοδό της από την κλινική απεξάρτησης η Demi Lovato έκανε unfollow στο Instagram τη φίλη της, Selena Gomez, όμως αυτό δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Το όνομα της ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, όταν πριν από λίγες ημέρες έκανε unfollow και τον Nick Jonas. Ωστόσο η 26χρονη εξακολουθεί ακόμη να ακολουθεί τον πρώην της Joe Jonas, τον Kevin Jonas και τη σύζυγό του Danielle, όπως επίσης και τους γονείς τους.

Και είναι κάτι αρκετά περίεργο αν σκεφτείς πως οι δυο τους ήταν μαζί στην ίδια δισκογραφική, αλλά και πάρα πολύ καλοί φίλοι. Το ίδιο ισχύει και για το unfollow της Selena. Οι fans της το είδαν αυτό και άρχισαν να αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στη Demi και τους –πρώην πλέον- φίλους της.

Μία εξήγηση ακριβή και σαφή δεν έχουμε λάβει, και μάλλον δεν θα μάθουμε και ποτέ το γιατί.

Δες και αυτό: Η πρώτη εμφάνιση της Demi Lovato μετά την αποτοξίνωση είναι γεγονός!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved