H Dua Lipa είχε γενέθλια και δεν φαντάζεσαι με ποιον τα πέρασε

Το ζευγάρι περνάει καταπληκτικά.

Η Dua Lipa ανήκει στα κορίτσια που αγαπάμε πολύ. Τα τελευταία χρόνια, που η pop μουσική έχει την τιμητική της, έχουν βγει πολλές τραγουδίστριες που προσπαθούν να κρατήσουν μία θέση ανάμεσα στις αγαπημένες του κόσμου. Κάποιες τα καταφέρνουν περίφημα, κάποιες όχι και τόσο, όμως, αν θες να δεις μία από αυτές, η Dua είναι ξεκάθαρα εκεί που πρέπει να στραφείς.

Το κοινό ακολουθεί πιστά την τραγουδίστρια, η οποία στις 22 Αυγούστου είχε γενέθλια κι έγινε 25 χρονών. Πώς αποφάσισε να τα γιορτάσει; Με τη συντροφιά του αγαπημένου της και αδερφού της Gigi και της Bella Hadid, Anwar.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει την ημέρα στην παραλία και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με τα εντυπωσιακά τους μαγιό. Αυτό που δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε, ωστόσο, ήταν το καλογυμνασμένο κορμί της Dua Lipa και το πόσο όμορφη ήταν χωρίς να φοράει ίχνος μακιγιάζ.

Η σχέση τους, πάντως, φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά, αφού δείχνουν να περνάνε τέλεια κατά τη διάρκεια της εξόρμησής τους. Έχουμε ακόμα πολλά να δούμε από τα δύο γλυκά και super cool παιδιά.

Δες το βίντεο στη συνέχεια και θα καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved