Τα νέα μαλλιά της Hailey Bieber την κάνουν απλά αγνώριστη!

Το διάσημο μοντέλο πόζαρε στο Instagram κι εμείς δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η Hailey Bieber βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Πριν λίγες μόλις ημέρες γύρισε από τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Justin Bieber αφού πρώτα χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο.

Το 23χρονο topmodel δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα καμία ακραία αλλαγή στα μαλλιά της, τα οποία διατηρεί σε μεσαίο μήκος και γλυκιά ξανθιά απόχρωση. Η κυρία Bieber είναι πολύ ενεργή στο Instagram αφού ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες ή βίντεο από τη δουλειά και τη προσωπική της ζωή.

Πριν λίγες ώρες η ξανθιά καλλονή μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή πόσταρε σε Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό την παραπάνω φωτογραφία. Ναι, κι όμως, η κοπέλα με τα καρέ μπλε μαλλιά είναι η Hailey Bieber.

Η νεαρή celeb ποζάρει φορώντας ένα στρατιωτικό παντελόνι μαζί με ένα μπουστάκι και δείχνει πιο σέξι από ποτέ. Τα μαλλιά της κλέβουν την παράσταση αφού το χρώμα είναι ό,τι πιο έντονο έχουμε δει τελευταία. Εμείς υποθέσαμε πως πρόκειται για περούκα για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος ή φωτογράφησης. Η Hailey αργότερα έδωσε την απάντηση αφού ανέβασε ένα Instagram story στο οποίο βλέπουμε τα μαλλιά της να έχουν το κανονικό τους χρώμα. Εκείνη είναι ιδιαίτερα όμορφη ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δες τη photo με τα μπλε μαλλιά στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved