Gigi Hadid - Zayn Malik: Κι άλλα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Οι πιο ευτυχισμένες τους στιγμές

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα ότι η Gigi Hadid και Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει κρυφό το γεγονός από τον κόσμο για αρκετό καιρό και, μάλιστα, ακόμα και τώρα που έγιναν τα αποκαλυπτήρια δεν έγιναν από τους ίδιους, αλλά από πληροφορίες τριγύρω. Το μοντέλο, στη συνέχεια, βγήκε να μιλήσει επ’ αυτού, επιβεβαιώνοντας τα ευχάριστα, γεμίζοντας με χαρά και τους θαυμαστές της.




Δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που αποφασίζει να κρατήσει κρυφό το γεγονός ακόμα και σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν να απολαύσουν τις στιγμές μεταξύ τους, χωρίς να έχουν όλα τα φώτα των Μέσω πάνω από το κεφάλι τους. Κι ένα από αυτά είναι και η Gigi με τον Malik.

Τώρα, όμως, σύμφωνα με το Hollywood Life, κι άλλα ευχάριστα φαίνεται να έχουν έρθει για το μοντέλο, αφού πήρε την απόφαση να μετακομίσει μαζί με τον καλό της στην πρόσφατα ανακαινισμένη έπαυλη του τραγουδιστή -5.8 εκατομμύρια δολάρια-. Εκεί είναι που θα μεγαλώσουν το παιδί τους.

«Η Gigi και ο Zayn πρόσφατα μετακόμισαν στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη αφότου πέρασαν αρκετούς μήνες σε lockdown στη φάρμα στην Pennsylvania», είπε η πηγή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved