Η Selena Gomez φόρεσε το ωραιότερο maxi φόρεμα για φέτος

Κι εμείς ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις για να το κάνεις δικό σου.

Η Selena Gomez είχε τα γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες και όπως εμείς σου αποκαλύψαμε, φέτος αποφάσισε να τα περάσει με τα πιο κοντινά της πρόσωπα.

Στις 23 Ιουλίου, η τραγουδίστρια έκανε ένα post στο Instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τις άπειρες ευχές που της έστειλε. Φυσικά δεν δίστασε να μοιραστεί μερικές polaroid φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της, την προηγούμενη ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CDAMv-ajRqr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 28χρονη πλέον Selena γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα χωρίς κινητό τηλέφωνο αλλά με γιγαντιαία, χρυσά μπαλόνια και ένα χαριτωμένο λουλουδάτο κέικ. Η ίδια ήταν απλή αλλά ταυτόχρονα πιο λαμπερή από ποτέ με το χρυσό maxi φόρεμά της. Εμείς είδαμε το φωτογραφικό υλικό λίγο καλύτερα και βρήκαμε τι ακριβώς επίλεξε η Sel να φορέσει στο πάρτι γενεθλίων της.

xrisoforemaselena

Το συγκεκριμένο φόρεμα λέγεται Beatrice και είναι της εταιρίας Free People. Μπορείς εύκολα να το βρεις με ένα κλικ και να το παραγγείλεις για να γίνει δικό σου. Η αλήθεια είναι πως στοιχίζει κάτι παραπάνω αφού ανέρχεται στα 250 δολάρια οπότε είναι ιδανικό για μια πιο επίσημη περίσταση που θα είσαι καλεσμένη όπως ένας γάμος η βάφτιση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved