Το εξωφρενικό δώρο της Kylie Jenner στην κόρη της, Stormi

Μία υπερβολή υπάρχει, αλλά τι να πεις

Η Kylie Jenner λατρεύει την κόρη της. Το βλέπουμε σε κάθε της ανάρτηση ότι από τη στιγμή που έγινε μαμά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Είναι κάτι που ήθελε πολύ, ίσως ακριβώς επειδή έχει μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και ήθελε γρήγορα να αρχίσει και τη δική της. Και τελικά το έκανε μαζί με τον τότε αγαπημένο της, Travis Scott.

Η Stormi, πάντως, είναι ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι. Όσες φορές την έχουμε δει να εμφανίζεται στο προφίλ της μαμάς της την έχουμε λατρέψει για τη γλυκύτητα που βγάζει. Η Kylie έχει ένα πλατύ χαμόγελο δίπλα της και η όλη εικόνα είναι πολύ συγκινητική.

Για την κόρη της, λοιπόν, κάνει τα πάντα και της δίνει δώρα που κάνουν εμάς να μένουμε με ανοιχτό το στόμα. Γιατί, ok, ναι, ξέρουμε ότι δεν έχει κάποιο οικονομικό θέμα, αλλά και πάλι, όταν τα βλέπεις δεν μπορείς παρά να σοκαριστείς.

Τι της πήρε πρόσφατα; 4 mini τσάντες Prada, με κόστος άνω των 700 δολαρίων η κάθε μία. Μάλλον για να έχει να τις ταιριάζει με τα outfit της. Κάποια υπερβολή την παρατηρούμε, αλλά τι να πεις.

https://www.instagram.com/p/CCxipQ0Bqeh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved