Ο Henry Cavill έκανε το πιο nerd πράγμα, αλλά θα κοιτάς μόνο το κορμί του

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην πιο sexy φάση της ζωής του.

Ο Henry Cavill είναι το όνομα των τελευταίων χρόνων. Πριν προλάβουμε να το συνειδητοποιήσουμε, βρέθηκε πρωταγωνιστής στις πιο διάσημες ταινίες και σειρές του Hollywood, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια λάτρεις σε όλον τον πλανήτη για κάθε του παραγωγή. Και να μη σου άρεσε, για παράδειγμα, η ερμηνεία του στον Superman, θα σου άρεσε στους Tudors ή στο Witcher. Και πέρα από το υποκριτικό κομμάτι, δηλαδή.

Ο ηθοποιός είναι ένα πολύ ωραίο παιδί, κατά γενική ομολογία. Είναι ψηλός, μελαχρινός, με πλούσια μαλλιά, μούσι κι ένα κορμί τόσο γυμνασμένο που εύκολα κοντράρει τους trainers. Στην περίπτωση που σου αρέσει αυτό το προφίλ άντρα, σίγουρα ο Cavill βρίσκεται ανάμεσα στους αγαπημένους σου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο διάσημος σταρ έχει κι άλλα ταλέντα, πλην της υποκριτικής, κι ένα από αυτά ομολογουμένως δεν το περιμέναμε. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί πρόκειται για κάτι που δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να κάνουν.

Τι είναι αυτό; Ο Cavill έφτιαξε ένα pc από την αρχή, μόνος τους, ενώνοντας τα κομμάτια. Ωστόσο, ο ίδιος φορούσε ένα μαύρο tank top που έδειχνε τα καλογυμνασμένα του μπράτσα και το λες ένα από τα πιο sexy βίντεο που έχουμε δει από εκείνον.
Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες του, στις οποίες τον έχουμε δει κούκλο και γοητευτικό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved