Hair alert! Οι αγαπημένες μας celebs που έγιναν ξανθές

Ολοένα και περισσότερες stars βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά εν όψει καλοκαιριού.

Όπως όλα δείχνουν οι ξανθιές θα υπερισχύσουν το φετινό καλοκαίρι αφού ολοένα και περισσότερες ορκισμένες μελαχρινές τολμούν και κάνουν πολύ πιο ανοιχτά τα μαλλιά τους. Η Kaia Gerber εν μέσω καραντίνας άνοιξε τη λίστα με τις celebs που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όταν έβαψε τα μαλλιά της με μια ολοκαίνουργια, πολύ ξανθιά απόχρωση.

Η νεαρή Gerber, η οποία είναι η κόρη της Cindy Crawford, μας έδειξε το νέο ξανθό bob κούρεμά ποστάροντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CAWZ-sgjUeI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγα 24ωρα η Emily Ratajkowski έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή ως τώρα στην εμφάνισή της όταν πόζαρε στο Instagram κατάξανθη σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία που ασχολείται με προϊόντα μαλλιών. Οι θαυμαστές δεν πίστευαν στα μάτια τους ενώ τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CBzK1DKJ_Zf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CB5-keyhWaQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CB9DHhYH5Je/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kylie Jenner που είναι γνωστή για τις συνεχείς αλλαγές στο makeup και την γενικότερη εμφάνισή της, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τη νέα τάση. Η 23χρονη ιδιοκτήτρια των Kylie Cosmetics αποφάσισε να αλλάξει look για ακόμη μια φορά, υιοθετώντας ένα ανοιχτό, πλατινέ ξανθό που ομολογούμε πως της πάει πολύ.

Εσένα ποιά σου αρέσει περισσότερο;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved