Τα νύχια της Dua Lipa είναι το απόλυτο καλοκαιρινό μανικιούρ!

Δες πώς θα το αντιγράψεις εύκολα και γρήγορα!

Τα τελευταία χρόνια, η Dua Lipa έχει αποδείξει ότι εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια, είναι μια πραγματική πηγή έμπνευσης και αληθινή trendsetter.

Είτε πρόκειται για ζητήματα μαλλιών ή μόδας, οι θαυμαστές δεν μπορούν να μην δανειστούν στοιχεία από το μοναδικό στιλ της. Φυσικά το μανικιούρ της δεν αποτελεί εξαίρεση αφού η ερμηνεύτρια του "Break my heart" υιοθετεί πρώτη όλες τις νέες τάσεις νυχιών.

https://www.instagram.com/p/CBiOJEwJpsz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram στις 17 Ιουνίου, η μανικιουρίστα των celebs Michelle Humphrey, μοιράστηκε το νέο μανικιούρ της Dua Lipa, το οποίο αποτελείται από κίτρινα νύχια ζωγραφισμένα με χαμογελαστές φατσούλες. Αν και απλή, η επιλογή της αγαπημένης μας τραγουδίστριας έχει μεγάλη επιρροή από τα '90s και σίγουρα είναι πρόταση νυχιών για το φετινό καλοκαίρι.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να αντιγράψεις το συγκεκριμένο σχέδιο νυχιών πανεύκολα με λίγα μόλις υλικά. Συγκεκριμένα θα χρειαστείς ένα κίτρινο μαζί με ένα μαύρο βερνίκι νυχιών και προαιρετικά κάποια αυτοκόλλητα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ το μανικιούρ της Dua Lipa εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved