H Kylie Jenner ανέβασε μία jaw-dropping φωτογραφία και ξεπέρασε τα 10 εκ. likes σε μία μέρα

Ok, μένεις κάπως άφωνη.

H Kylie Jenner μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά sexy πράγματα. Εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τότε που σταμάτησε να έχει ως κύρια ασχολία το ριάλιτι της οικογένειάς της, Keeping Up With The Kardashians, και έκανε τα δικά της βήματα στον χώρο της showbiz, αποφάσισε να αφήσει πίσω το παιδί μέσα της και να ακολουθήσει μία πιο προσέγγιση.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από τέτοιας λογικής φωτογραφίες. Οι fans της το γνωρίζουν, το περιμένουν και κάθε φορά που βλέπουν κάποια σχετική φωτογραφία, τα likes έρχονται βροχή. Η μικρή Kar-Jenner έχει μεγάλο και πιστό κοινό που βρίσκεται σε επιφυλακή με κάθε εξέλιξη της ζωής της κι εκείνη το ξέρει και φροντίζει για αυτό.




Πόσες φορές την έχουμε δει σε πόζες που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια likes μέσα στις πρώτες ώρες που έχουν δημοσιευτεί; Είτε αυτές είναι selfies, είτε με την κόρη της, North, είτε απλώς όντας ο εκρηκτικός της εαυτός.

Αυτήν τη φορά, πάντως, το Instagram βρέθηκε σε πανικό, αφού μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της κατάφερε να πάρει πάνω από 10 εκατομμύρια likes μέσα σε μία μέρα με την αποκαλυπτική της διάθεση και μπαίνοντας στην παρακάτω gallery θα μείνεις κάπως άφωνη.

Διάβασε επίσης: Η Kylie Jenner απέκτησε νέο look στα μαλλιά εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 90

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved