Η Kendall Jenner ποζάρει με νέο χρώμα μαλλιών στο Instagram

Λες να σχεδιάζει να γίνει σύντομα ξανθιά;

Η Kendall Jenner παραμένει πιστή όλα αυτά τα χρόνια στο σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών(με μικρές εξαιρέσεις) και δίκαια κατατάσσεται στις πιο όμορφες, σέξι μελαχρινές γυναίκες παγκοσμίως.

Το διάσημο topmodel και αδερφή των Kardashians, συνεχίζει να τηρεί την κοινωνική αποστασιοποίηση και παραμένει κλεισμένη στο σπίτι. Με μια γρήγορη ματιά στα social media διαπιστώσαμε πως η Kendall δοκίμασε ένα νέο, πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών που της ταιριάζει πολύ.


https://www.instagram.com/p/B_6hY6eBDt5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα απόχρωση της Kendall μοιάζει αρκετά με αυτή της αδερφής της Kylie.

Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα, η 24χρονη πόσταρε ένα Instagram story στο οποίο την βλέπουμε με μια μελί απόχρωση, σίγουρα πολύ πιο φωτεινή από το κανονικό της χρώμα. Το βίντεο έχει σβηστεί από το προφίλ της αλλά οι fans φρόντισαν να το αποθηκεύσουν.


https://www.instagram.com/p/B_6bvvvgdXs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς επίσης να διακρίνεις τα χάλκινα μαλλιά της Kendall στο απόσπασμα του βίντεο- κλιπ της Ariana Grande και του Justin Bieber "Stuck With U". Η Kendall και η Kylie κάνουν ένα σύντομο πέρασμα στο βίντεο μαζί με πολλούς άλλους celebs.


https://www.instagram.com/p/B-3BLbJjjnX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν κρίνουμε από τα τελευταία της post στο Instagram, το μοντέλο αναπολεί τις στιγμές της ως ξανθιά πέρσι τον Απρίλιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιο χρώμα μαλλιών και αν υιοθετήσει τελικά η Kendall, θα παραμένει πάντα από τις αδυναμίες μας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved