Selena Gomez - Bella Hadid: Τέλος το δράμα με τον πρώην με αυτήν την απλή κίνηση

Η Bella δεν είχε αντιδράσει και πολύ καλά στη σχέση του πρώην της με τη Selena.

Η Selena Gomez και η Bella Hadid είναι δύο κορίτσια που είχαν τον ίδιο πρώην. Φυσικά, μιλάμε για τον The Weeknd που ανάμεσα σε έναν από τους τελευταίους χωρισμούς της τραγουδίστριας με τον Justin Bieber είχε σχέση μαζί της και, μάλιστα, οι δυο τους φαίνονταν να είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Τουλάχιστον για το λίγο διάστημα που ήταν μαζί.

Τον Ιανουάριο του 2017, η Bella αποφάσισε να κάνει unfollow τη Selena, κάτι που, αν μας ρωτάς, δε βρήκαμε και ιδιαίτερα καλόγουστο ως κίνηση. Ok, ναι, μπορεί να έβγαιναν με τον ίδιο πρώην, αλλά το να μπει στη διαδικασία για unfollow και τέτοια λογικής πράγματα, μόνο cool δεν το λες.




Εν πάση περιπτώσει, τώρα φαίνεται ότι όλα αυτά βρίσκονται στο παρελθόν, αφού το μοντέλο αποφάσισε να ξανακάνει follow τη Selena και να την εντάξει πλέον στα 386 άτομα που ακολουθεί.

Και η Selena, όμως, την έχει σε αυτούς που ακολουθεί -κι αυτοί είναι μόλις 117- δείχνοντας ότι τα κορίτσια έχουν αφήσει πια όλο το δράμα πίσω τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα η μία με την άλλη.

Διάβασε επίσης: Selena Gomez: Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το υπέροχο μήνυμα στον καθρέφτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved