Η Bella Hadid έκοψε μόνη της τα μαλλιά της στην καραντίνα κι αυτό είναι το αποτέλεσμα

Και ομολογούμε πως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Εάν τρώγεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου ενώ παραμένεις σε καραντίνα στο σπίτι, πίστεψέ με δεν είσαι η μόνη. Ακόμη και τα supermodels όπως η Bella Hadid βαριούνται κλεισμένες μέσα και αισθάνονται την ανάγκη για κάτι νέο.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τη φημολογούμενη αλλαγή μαλλιών της που είδαμε στο TikTok (τώρα βέβαια γνωρίζουμε πως πρόκειται για περούκα), η Bella υπέκυψε σε μία από τις πιο συνηθισμένες γυναικείες συνήθειες : να κόψει μόνη της τα μαλλιά της.

Η 23χρονη καλλονή βιντοσκόπησε τη διαδικασία σε μια σειρά από Instagram stories, επιδεικνύοντας τις δεξιότητες κομμωτικής της. «Έκοψα τη φράτζα μου», έγραψε σε μια ανάρτηση βίντεο. Το αγαπημένο μας μοντέλο φορούσε ένα πορτοκαλί crop top και ένα καπιτονέ παντελόνι φόρμας, παραδίδοντας μαθήματα στιλ και άνεσης ακόμη και μέσα από το σπίτι.

Αυτό που δεν μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της είναι αν συμβουλεύτηκε κάποιον κομμωτή πριν επιχειρήσει να κόψει μόνη της τα μαλλιά της. Φυσικά δεν μάθαμε ούτε αν είδε προηγουμένως κάποιο βίντεο tutorial στο YouTube ή αν απλά άρπαξε το ψαλίδι και έκοψε τις αφέλειές της. Για να λέμε την αλήθεια, δυο μήνες χωρίς κομμωτήριο ήταν αρκετοί για να σκεφτούμε κι εμείς το ίδιο με τη Bella. Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε σίγουρες για το αποτέλεσμα, περιμένουμε υπομονετικά μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή μας.

Ανεξάρτητα από την ερασιτεχνική μέθοδο κουρέματος, οι αφέλειες της Bella δείχνουν μια χαρά και ομολογούμε πως της πάνε πολύ. Ωστόσο, το top model δεν έκοψε μόνο τα δικά της μαλλιά αφού όπως είδαμε εξάσκησε τις δεξιότητες κομμωτικής της στη φίλη της Leah, η οποία έμενε μαζί της κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Δες και μόνη σου..



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved