Η Bella Hadid έκανε τα μαλλιά της γκρι και μας άφησε άφωνες

Η Bella ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και εμείς σταθήκαμε στο νέο χρώμα των μαλλιών της.

H Bella Hadid φαίνεται πως είναι μία από τις αγαπημένες μας celebrities που εν μέσω καραντίνας σκέφτηκαν να κάνουν κάποια αλλαγή στα μαλλιά τους. Με ένα βιντεάκι που δημοσιοποίησε πριν από λίγες ημέρες παρέα με την αγαπημένη της φίλη Lauren Perez στον προσωπικό της λογαριασμό της στο TikTok (που αυτή τη στιγμή μετρά μισό εκατομμύριο ακόλουθους), το διάσημο μοντέλο μας έδειξε για πρώτη φορά την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Η Bella έφυγε από τους σοκολατένιους τόνους που είχε υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και πήγε σε ένα πιο "unicorn" χρώμα. Συγκεκριμένα είδαμε τη ρίζα της να ξεκινάει στο χρώμα της λεβάντας, ενώ οι άκρες της καταλήγουν σε ένα γκριζοπράσινο τόνο. Όπως ήταν επόμενο, στο βίντεο που ανέβασε με την εντυπωσιακή αλλαγή των μαλλιών της, τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους θαυμαστές της να την συχγαίρουν που τόλμησε αυτό το makeover.



Ωστόσο, εάν σκέφτεσαι κι εσύ να προβείς σε μία παρόμοια αλλαγή στα μαλλιά σου, φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα όσα πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό να πληροφορηθείς τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να έχεις αυτό το αποτέλεσμα χωρίς να καταστρέψεις τα μαλλιά σου. Διαφορετικά η κοινωνική αποστασιοποίηση θα συνεχιστεί για εσένα ακόμα και μετά την επίσημη λήξη της καραντίνας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved