Selena Gomez: Η αποκάλυψη για τον λύκο κι η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό από πολλές απόψεις.

Πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να σε εντυπωσιάσει η Selena Gomez; Ναι, το ξέρουμε ότι έχει κάνει πολλά ανά διαστήματα που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά είναι κάτι φορές όπως αυτή που δεν πιστεύεις αυτό που βλέπεις στα μάτια σου. Τι συνέβη; Ας πούμε ότι το αγαπημένο μας κορίτσι έκανε μία φωτογράφηση και τώρα ο κόσμος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι δεν υπάρχει ίχνος photoshop στο αποτέλεσμα.

Για να το πιάσουμε από την αρχή, η Selena, πέρα από ταλαντούχα, είναι κι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Αυτό το ξέραμε ούτως ή άλλως. Το κορμί ήταν είχε πάντα πιο juicy αναλογίες και ήταν υπέροχο.




Χτες, ωστόσο, η τραγουδίστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τη νέα της φωτογράφηση και τη συνέντευξή της στο Interview Magazine κι αναρωτιόμασταν αν μέσα στην καραντίνα έχει γίνει πιο fit από ποτέ ή αν έχει πέσει και λίγο photoshop.

Και τα δύο αποτελούν πολύ ρεαλιστικά σενάρια και δεν ξέρουμε προς στιγμήν τι μπορεί να ισχύει, όμως πρέπει να δεις το θέαμα.

Στη συνέντευξη, μάλιστα, αποκάλυψε τι συνέβη στη δική της περίπτωση με τον Λύκο, από τον οποίο πάσχει και ήταν σοκαριστικό.

«Κάποιοι άνθρωποι με λύκο έχει σωματικά συμπτώματα κι αυτά είναι πιο ορατά. Αλλά εγώ δεν είχα ιδέα ότι το είχα. Δεν υπήρχε κανένα σωματικό σημάδι. Και όταν ήμουν 16, η πίεσή μου ήταν σε ένα επίπεδο που οι γιατροί είπαν ότι θα έπρεπε να είχα πάθει εγκεφαλικό»

«Με έβαλαν στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσαν να βρουν γιατί η πίεσή μου ήταν τόσο υψηλή. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται μεταμοσχεύσεις εξαιτίας αυτού και δε συζητιέται συχνά αυτό»


Δες τις φωτογραφίες με τη μεγάλη της αλλαγή στην παρακάτω gallery.


Διάβασε επίσης: Selena Gomez: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον διπολισμό και την ψυχική της υγεία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved