Η Selena Gomez αποκάλυψε πώς φαντάζεται τον ιδανικό άντρα

Η τραγουδίστρια ξέρει ακριβώς τι ζητάει από τον επόμενο σύντροφό της!

Η Selena Gomez βρίσκεται σε μια περίοδο αλλαγών και ανανέωσης μιας και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το νέο ολοκληρωμένο της άλμπουμ με τίτλο «Rare». Εκτός αυτού, η νεαρή τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα και ένα ριζικό makeover στην εμφάνισή της, υιοθετώντας ένα υπέροχο hair look. Και μάλλον τώρα φαίνεται ότι η Selena είναι έτοιμη να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της μετά από πολύ καιρό που ήταν single.

Η τραγουδίστρια ξέρει ακριβώς τι ζητά από έναν άνδρα και το αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η Selena, μετά από δύο χρόνια μοναξιάς, ξέρει ακριβώς ποιος είναι ο τύπος άντρα που της ταιριάζει. Όπως δήλωσε η Selena, σκοπεύει να μείνει όσο καιρό χρειαστεί single μέχρι να βρει τον απόλυτο σύντροφο. «Μου αρέσουν οι παρέες. Νομίζω ότι μια παρέα με κάνει να νιώθω άνετα, οπότε θέλω να γνωρίσω κάποιον μέσα σε μια παρέα… Θέλω να με προσεγγίσει απλά. Και θέλω να του αρέσω εγώ, όχι το όνομά μου. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο σωστός τρόπος», αποκάλυψε στη συνέντευξή της η Selena Gomez.

Η Selena αποκάλυψε, όμως, κι άλλες λεπτομέρειες για τον ιδανικό σύντροφο. Μάθε τι είπε στην παρακάτω gallery.© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved