Kylie Jenner: Δε φαντάζεσαι τι αποφάσισε για το «rise and shine» και πώς αντέδρασε το Twitter

Οι χρήστες του Twitter έκραξαν για τα καλά την Kylie Jenner.

Εδώ και λίγες μέρες επικρατεί ένας χαμός με τις φωνητικές ικανότητες της Kylie Jenner. Η νεαρή δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έκανε room tour στα γραφεία της Kylie Cosmetics και στα τελευταία λεπτά άρχισε να τραγουδά -με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως- «rise and shine».

Το βίντεο έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο ταλέντο κρύβει η Kylie. Μάλιστα, η Ariana Grande ήδη έχει ζητήσει άδεια από την Kylie για να κυκλοφορήσει αυτό το τραγούδι, αν και ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το αν θα υπάρξει συνεργασία των δύο κοριτσιών.

Μετά από αυτόν τον χαμό που προκλήθηκε, η Kylie φαίνεται ότι θέλει να το εκμεταλλευτεί και να προχωρήσει σε μία επιχειρηματική κίνηση που μόνο κέρδη θα της αποφέρει. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Kylie υπέβαλε αίτηση για να κάνει το «rise and shine» εμπορικό σήμα μιας και χωρίς μεγάλη προσπάθεια, αυτό την έκανε τρομερά δημοφιλή. Αν τελικά γίνει δεκτή η αίτησή της, το εμπορικό σήμα θα αφορά προϊόντα, όπως ζώνες, παντελόνια, παλτό, φορέματα, παπούτσια, γάντια, στέκες, σκουφιά, καπέλα, μπουφάν, κασκόλ, πιτζάμες, μαγιό, εσώρουχα και καλλυντικά.



Αυτή η κίνηση της Kylie Jenner έχει προκαλέσει πανικό στο Twitter. Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι πολύ χαρούμενοι που η Kylie θέλει να εκμεταλλευτεί οικονομικά την επιτυχία της κάνοντας το «rise and shine» εμπορικό σήμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved