Η Kylie Jenner μας έκανε το επίσημο tour στα γραφεία της Kylie Cosmetics κι εμείς ουρλιάζουμε!

Η Kylie είναι δισεκατομμυριούχος κι αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί...

And this is the official Kylie cosmetic tour… Kαι ναι μόλις η Kylie αποκάλυψε τα πιο girly γραφεία της στην California αφήνοντάς μας άφωνους. Με μία γρήγορη ματιά στο χώρο διακρίνουμε πολλές ροζ λεπτομέρειες μέχρι και M&M’s με το πρόσωπό της, μία τεράστια συλλογή από τα εξώφυλλα που έχει κάνει η οικογένεια της και φυσικά… πολλά lip kits! Η ίδια δήλωσε πως θεωρεί ότι τα προϊόντα της μπορούν να αποτελέσουν έργα τέχνης, γι' αυτό δημιούργησε τον «lip kits Wall», με όλα τα χρώματα της συλλογής της.

Αξιοζήλευτα είναι τα meeting rooms, καθώς επέλεξε Fluffy rolly καρέκλες πως σίγουρα σε κάνουν να μην κοιτάς το ρολόι για να φύγεις. Ακόμη έχει τοποθετήσει μηχανήματα όπου μπορούν να επιλέξουν οι συνεργάτες της τι θέλουν να πιούν (από σαμπάνια μέχρι και το αγαπημένο ποτό της Kylie που δεν θέλει να αποκαλύψει δημόσια). Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να κρύψει την αγάπη της για την κόρη της, Stormi. Σε όλους τους χώρους έχει τοποθετήσει φωτογραφίες μαζί της, καθώς είναι ο μεγαλύτερος λόγος έμπνευσης της, και της έφτιαξε το προσωπικό της δωμάτιο για να είναι πάντα μαζί της. Τα neon lights της Kylie skin φωτίζουν τον χώρο οδηγώντας σε στο «show room», όπου βρίσκονται όλα τα προϊόντα που έχει δημιουργήσει.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετήσει στο προσωπικό της στούντιο και make-up room, όπου γίνονται όλες οι διαφημιστικές της καμπάνιες.

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια κι ετοιμάσου να ενθουσιαστείς.




Διάβασε επίσης: Travis Scott: Το νέο viral τραγούδι του μάλλον αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με την Kylie Jenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved