Η κόρη διάσημης ηθοποιού διαδήλωσε για την κλιματική αλλαγή και μάντεψε ποια είναι

 Η κινητοποίηση της Greta Thunberg φαίνεται ότι έχει αντίκρισμα.

Η έφηβη Greta Thunberg, η νεαρή ακτιβίστρια που μάχεται υπέρ του περιβάλλοντος, έχει ζητήσει εδώ και λίγο καιρό από όλο τον κόσμο να κινητοποιηθεί, να διαδηλώσει για την κλιματική αλλαγή, να πάρει θέση και να βγει στους δρόμους.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είδαμε ότι πάρα πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της έφηβης και χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά για την κλιματική αλλαγή σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους στην Αυστραλία, το Βερολίνο, το Αμβούργο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, αλλά και στην Αθήνα. Ο αριθμός των διαδηλωτών ήταν τεράστιος σε κάθε πόλη δείχνοντας ότι όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Υπέρ του αγώνα για την κλιματική αλλαγή τάχθηκαν και αρκετές celebrities, όπως η Gisele Bündchen και η Camila Cabello.

Οι διαδηλώσεις για το περιβάλλον συνεχίζονται μέχρι και σήμερα σε αρκετά σημεία του κόσμου, ενώ παιδιά και ενήλικες κατακλύζουν τους δρόμους. Στη λίστα με τους διαδηλωτές έρχεται να προστεθεί και η κόρη μίας πολύ διάσημης ηθοποιού του Hollywood, η οποία διαδήλωσε ειρηνικά με τις φίλες της στους δρόμους της Σάντα Μόνικα των ΗΠΑ.

Φυσικά, μιλάμε για την κόρη της Gwyneth Paltrow, την 15χρονη Apple Martin. Στην παρακάτω gallery θα μάθεις όλες τις πληροφορίες για την κούκλα κόρη της Αμερικανίδας ηθοποιού.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved