Selena Gomez: Δες τι ανέβασε δύο μέρες πριν τον γάμο του Justin και της Hailey

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δεν περίμενες να δεις

Μήνες τώρα περιμένουμε την τέλεση του πολυπόθητου μυστηρίου του θρησκευτικού γάμου του Justin Bieber και της Hailey Baldwin. Η ημερομηνία έχει αλλάξει αρκετές φορές έκτοτε και τελικά συνέβη στις 30 Σεπτεμβρίου σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε σε ένα μαγευτικό μέρος στο Palmetto Buff της Georgia.

H επί χρόνια αγαπημένη του πριν τη Hailey, Selena Gomez, ακόμα και μετά τον πολιτικό γάμο συνέχιζε να έχει φανατικούς υπέρμαχους ως προς το θέμα του Justin, οι οποίοι ήλπιζαν ότι κάποια στιγμή το ζευγάρι να ήταν ξανά μαζί.

Η τέλεση του δεύτερου γάμου είχε γνωστοποιηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα κι η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση δύο μέρες τη μεγάλη μέρα.

Ποια ήταν αυτή;

Η Sel ανέβασε ένα βίντεο, όπου τραγουδάει η Lauren Daigle, μία Αμερικανή τραγουδίστρια και στιχουργός.




«Αυτό το κορίτσι είναι μία μπάλα ήλιου. Έχει ένα χρίσμα που βγαίνει έντονα στη φωνή, στα λόγια και στη μουσική της. Εσύ κι η μουσική σου είστε μία ευλογία», έγραψε στο caption.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το κορίτσι μας δε φαίνεται να ασχολείται με το τι κάνει ο πρώην της και προτιμά να εστιάσει την ενέργειά της σε πράγματα που την ευχαριστούν, όπως οι αγαπημένοι της καλλιτέχνες.


https://www.instagram.com/p/B2-g4E2jnox/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Διάβασε επίσης: Justin & Hailey Bieber: Παντρεύτηκαν ξανά κι ιδού οι πρώτες φωτογραφίες του γαμπρού και της νύφης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved