Η Jordyn Woods είχε γενέθλια και αποκάλυψε όσα της άφησε η χρονιά που πέρασε

Η αλήθεια είναι ότι πέρασε μια έντονη χρονιά η Jordyn.

Η Jordyn Woods βίωσε μία ταραχώδη χρονιά με πολλές προκλήσεις. Αυτός ο χρόνος που πέρασε ήταν γεμάτος με «ups & downs» για τη Jordyn. Όλα ξεκίνησαν στην αρχή του χρόνου όταν βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της celebrity επικαιρότητας για ένα φιλί που έδωσε στον Tristan Thompson, τον πρώην σύντροφο της Khloé Kardashian. Το αποτέλεσμα ήταν η Jordyn να απασχολήσει τα media και στο τέλος αποκάλυψε ότι χάλασαν οι σχέσεις της με την οικογένεια Kardashian-Jenner και με την επί πολλά χρόνια κολλητή της, Kylie Jenner.

Παρ’ όλα αυτά, η Jordyn φαίνεται ότι το έχει ξεπεράσει και την ενδιαφέρει μόνο να κοιτάει μπροστά. Μιλώντας στο Teen Vogue για τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειές της να βρει τον εαυτό της, το μοντέλο κοιτά πίσω, θυμάται και γιορτάζει τα γενέθλιά της. Ναι, καλά διάβασες! Η Jordyn κοιτάζει το παρελθόν και παίρνει δύναμη για το μέλλον.

Στις 23 Σεπτεμβρίου η Jordyn έγινε 22 ετών και για να το γιορτάσει δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που δεν περιμέναμε, ενώ έγραψε και μερικές σκέψεις της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved