Η Taylor Swift έκανε μια τρομερή αποκάλυψη για την καριέρα της και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Η τραγουδίστρια μίλησε έξω από τα δόντια στο αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone.

Η Taylor Swift είναι μια πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια, ενώ είναι και ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Πρόσφατα, η σταρ έδωσε μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις της στο αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone και μίλησε για το πώς είναι η ζωή της τα τελευταία τρία χρόνια. Πραγματικά, όσα είπε είναι έκπληξη για όλους!

Είναι ευρέως γνωστό ότι το πρόσωπο της Swift δέχεται μεγάλη κριτική για ό,τι κάνει και από τους haters που έχει, αλλά ακόμα και από fans. «Νιώθεις σαν να σε σπρώχνει ένα δυνατό ρεύμα. Οπότε, τι θα κάνεις; Θα βραχείς πολύ; Ή θα κρατήσεις την ανάσα σου και θα ελπίζεις ότι θα ξαναβγείς στην επιφάνεια; Και ακριβώς αυτό έκανα εγώ. Και μου πήρε τρία ολόκληρα χρόνια», αποκάλυψε η τραγουδίστρια. «Κάθομαι εδώ και να κάνουμε συνέντευξη και το γεγονός ότι έχουμε ξανακάνει μαζί συνέντευξη με κάνει να μην έχω γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα», είπε η Taylor στον δημοσιογράφο.

Η Taylor Swift συζήτησε με το δημοσιογράφο Brian Hiatt τα πάντα γύρω από την περίεργη σχέση της με τον Kanye West μέχρι πώς το girl squad της απέτυχε. Αλλά αυτό που θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη στους θαυμαστές της είναι κάτι άλλο.

Η Taylor Swift αποφάσισε να σταματήσει εντελώς τη δουλειά της στη μουσική. Ναι, η ξανθιά τραγουδίστρια εγκαταλείπει τον λαμπερό κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξή της και όσα την ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση για την καριέρα της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved