Δε φαντάζεσαι πώς έμαθε για το χωρισμό του ο Liam Hemsworth

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus ανακοίνωσαν το χωρισμό τους τον περασμένο μήνα αφήνοντας άφωνους όλους τους θαυμαστές τους. Πρώτος ο Liam επικοινώνησε μέσω της δικηγόρου του ότι αιτία του διαζυγίου είναι οι ασυμβίβαστες διαφορές του με την Miley, ενώ η τραγουδίστρια έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ήταν άπιστη στο γάμο της.

Ο Hemsworth έκανε μία δήλωση για το διαζύγιό του από τη Cyrus αρκετές μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού. Ο ηθοποιός δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με τοπίο στη θάλασσα και έγραψε: «Θα ήθελα εν συντομία να πω ότι εγώ και η Miley χωρίσαμε πρόσφατα και της εύχομαι υγεία και ευτυχία στο μέλλον. Είναι προσωπικό ζήτημα και δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, κανένα σχόλιο σε κανέναν δημοσιογράφο και σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης. Οποιοσδήποτε αναφορές γίνονται στο όνομά μου είναι ψευδείς. Ειρήνη και αγάπη».

https://www.instagram.com/p/B1FuUk7nbjn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σταρ του «Hunger Games» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 21 Αυγούστου και παρουσίασε ασυμβίβαστες διαφορές. Ο Hemsworth ήλπιζε ότι θα τα ξαναβρεί με την Miley, κάτι το οποίο δεν έγινε και μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί.

Μία νέα εξέλιξη, όμως, φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα το τέλος αυτής της σχέσης. Υπάρχουν φήμες ότι ο Liam έμαθε για το τέλος του γάμου του με έναν πραγματικά ανορθόδοξο τρόπο. Κανένας δε θα ήθελε να μάθει κάτι τόσο σημαντικό κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Θα μάθεις τι συνέβη στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved