Anwar Hadid-Dua Lipa: Το ζευγάρι επιτέλους έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Και δε φαντάζεσαι πόσο ταιριαστά ντυμένοι ήταν.

Τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι ο Anwar Hadid και η Dua Lipa είναι ζευγάρι, όταν οι παπαράτσι τούς απαθανάτισαν μαζί σε βόλτα στο Λονδίνο. Λίγο καιρό αργότερα, η Dua επισκέφθηκε τους γονείς της στο Κόσοβο και προς έκπληξη όλων σε αυτό το ταξίδι τη συνόδευσε ο Anwar. Εκεί φάνηκε ότι τα πράγματα ήταν αρκετά σοβαρά μεταξύ τους, μιας και ο σύντροφός της γνώρισε την οικογένειά τους.

Ωστόσο, μέχρι τώρα το νεαρό ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά ούτε είχε κάνε ποτέ κάποια επίσημη δημόσια εμφάνιση. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσει τη σχέση του και τελικά πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε δημόσια στο Fashion Week της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, ο Anwar και η Dua παρακολούθησαν το fashion show του Marc Jacobs και κάθισαν στις πρώτες σειρές. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, το ζευγάρι είχε ντυθεί απόλυτα ταιριαστά μεταξύ του. Οι δυο τους φόρεσαν τα πιο cute outfits που υπάρχουν.

https://www.instagram.com/p/B2Tn9gZlI9J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους ήταν ταιριαστά ντυμένοι στα κίτρινα, ενώ φορούσαν tops με καρτούν ζωάκια. Η Dua επέλεξε κίτρινη μίνι φούστα, με τιρκουάζ T-shirt που είχε στάμπα με ζωάκι. Αντίστοιχα, ντυμένος στα κίτρινα ήταν και ο Anwar, ο οποίος επέλεξε καρό παντελόνι και φούτερ με ζωάκι.

Όπως κατάλαβες, το ζευγάρι δεν μπορούσε να ντυθεί πιο matchy matchy.

Δες στην παρακάτω gallery κι άλλες φωτογραφίες του ζευγαριού.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved