Ο πρώην της Ariana Grande δεν κρύβεται πια: Μάντεψε που εθεάθη με την αγαπημένη του

Φαίνεται ότι το ζευγάρι αποφάσισε να κυκλοφορεί πια ελεύθερο χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν λίγες μέρες σε ενημερώσαμε ότι ο πρώην σύντροφος της Ariana Grande, με τον οποίο έφτασε πολύ κοντά στο γάμο, βρίσκεται σε μία νέα σχέση. Ο λόγος για τον Pete Davidson, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει σχέση με την 24χρονη ηθοποιό του Hollywood, Margaret Qualley.

Ο Pete Davidson φαίνεται ότι είναι αρκετά άτακτος στην προσωπική του ζωή. Μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, ο κωμικός ηθοποιός έχει αρραβωνιαστεί, έχει χωρίσει και έχει βρει νέες συντρόφους. Μετά την Ariana Grande και τον γάμο που δεν έγινε, ο Pete άρχισε να βγαίνει ραντεβού με την Kate Beckinsale τον Ιανουάριο του 2019. Αλλά και αυτό το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ. Τον Μάιο του ίδιου χρόνου το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του.

Αυτό το διάστημα ο Pete Davidson έχει δεσμό με την ηθοποιό Margaret Qualley. Πρόκειται για την κόρη της ηθοποιού Andie MacDowell και του μοντέλου Paul Qualley. Οι δυο τους, μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τη σχέση τους, αποφάσισαν και έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε ένα ρομαντικό date που είχαν στο εστιατόριο ξενοδοχείου στη Βενετία.

Δες στην παρακάτω gallery πόσο ευδιάθετο ήταν το ζευγάρι εκείνη τη βραδιά.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved